domingo, 6 de junio de 2010

Reus Blues


PRESENTACIÓ

20a edició del REUS BLUES, un número ben rodonet digne d'una celebració important i, encara que no ho sembli degut a la retallada pressupostària i de programació, la continuïtat del festival en aquests temps difícils així ho fan considerar. Preferim adaptar-nos a la crua realitat, encara que retrocedim a uns nivells anteriors a l'edició de 2002, que anul·lar l'edició d'enguany com ha passat amb el BLUES A ROSES (un dels tres fundadors del BLUESCAT —Coordinadora de Festivals de Blues de Catalunya—).

L'artista BLUESCAT'10 és WALKING STICK MAN , amb una trajectòria de més de 20 anys dedicant-se al blues a casa nostra… Cantant, guitarrista, harmonicista, baixista, contrabaixista… Ell i la seva banda girarà pels festivals BLUESCAT .

Hi haurà l'actuació de la cantant nord-americana DEDE PRIEST , una candidata a ser la futura “reina del blues” i la del guitarrista anglès STEVIE ZEE , integrat a la banda de ÑACO GOÑI , que el comparen amb figures com STEVIE RAY VAUGHAN .

Música d'arrels profundes, com la de BARCELONA BLUEGRASS BAND ; fusió amb el trio de XAVI REIJA i el quartet de CARLES BENAVENT … Una mica de tot, sí… una mica, però de tot!

Com diem tots els anys: Tot sigui per poder oferir l'ampli ventall de possibilitats i tendències estilístiques que conviuen en el blues, un dels pares de gran part de la música actual.

PRESENTACIÓN

20a edición del REUS BLUES, un número rodondo digno de una celebración importante y, aunque no lo parezca debido al recorte presupuestàrio y de programación, la continuidad del festival en estos tiempos difíciles así lo aconsejan. Preferimos adaptarnos a la cruda realidad, aunque retrocedemos a niveles anteriores a la edición de 2002, que anular la edición de este año como ha pasado con el BLUES A ROSES (uno de los tres fundadores del BLUESCAT —Coordinadora de Festivales de Blues de Catalunya—).

El artista BLUESCAT'10 és WALKING STICK MAN , con una trayectòria de màs de 20 años dedicandose al blues en Catalunya. Cantante, guitarrista, armonicista, bajista, contrabajista… El y su banda girarà por los festivales BLUESCAT.

Habrà la actuación de la cantante norte-americana DEDE PRIEST, una candidata a ser la futura “reina del blues” y la del guitarrista inglès STEVIE ZEE, integrando la banda de ÑACO GOÑI, que es comparado con figuras como STEVIE RAY VAUGHAN.

Música de raices profundas, como la de BARCELONA BLUEGRASS BAND; fusión con el trio de XAVI REIJA y el cuarteto de CARLES BENAVENT. Un poco de tod, sí… un poco, pero de todo!

Como deciemos todos los años: Todo sea por poder ofrecer un amplio abanico de posibilidades y tendencias estilísticas que conviven en el blues, uno de los padres de gran parte de la música actual.

més informació/màs información

No hay comentarios:

Publicar un comentario