viernes, 6 de marzo de 2015

JAZZ TERRASSA 201534 FESTIVAL DE JAZZ TERRASSA 
MÉS CONCERTS I MÉS HORITZONS

El certamen, que continua apostant per ser un aparador de l'actualitat de l'escena catalana i internacional, fa especial atenció a la britànica, la mexicana i africana, sense oblidar les referències als clàssics del gènere.

Tot i les seves tres dècades llargues de vida, el Festival de Jazz Terrassa manté intacta la seva essència: seguir apostant pel present de l'escena jazzística i alhora per revisar i reinterpretar el llegat del gènere i els seus mestres. Sense limitar-se a seguir una línia estilística concreta, el certamen ofereix un ampli espectre estilístic en el qual l'aficionat de base pugui seguir alimentant les seves ànsies per escoltar les tendències contemporànies i descobrir els autors clàssics amb els ulls del present.

En la present edició, la 34a, el Festival organitzat per Jazz Terrassa - Amics de les Arts i JM fa un exercici d'amplitud de mires i, alhora que segueix incidint en una vocació pedagògica d'aprofundiment de la història del jazz, descobreix el passat, el present i el futur d'escenes com la britànica, la mexicana o l'africana. Jazz Terrassa camina així al ritme d'un món cada vegada més globalitzat.

Del 4 al 22 de març el Festival ofereix un total de 32 concerts que tornaran a portar música als escenaris habituals, com els concerts de club a la Nova Jazz Cava —que l'any 2014 va celebrar el seu 20è aniversari—, els directes al Centre Cultural Terrassa i les actuacions populars a l’aire lliure als espais emblema del certamen: Plaça Vella, Plaça Catalunya i el Parc de Vallparadís en l'emplaçament al Torrent de la Font d’en Sagrera del Pícnic-Jazz Vallparadís. Com a novetat, enguany es recuperen tots els caps de setmana de març per la música en viu i a l'aire lliure amb 8 concerts gratuïts.

divendres, 13 març

Nit de Blues
JOHN NÉMETH BAND

El bluesman de Memphis John Németh arriba a Terrassa amb sis nominacions als propers Blues Music Awards que tindran lloc el 7 de maig a Memphis. Entre les mencions hi ha la de millor cançó de l'any per “Bad Luck Is My Name” i el millor disc de l'any per Memphis Grease, que ens presentarà a l'escenari club de la NJC. La nostra tradicional Nit de Blues no podria tenir un millor protagonista, que a més a més acollirà el debut a l'estat espanyol d'aquesta estrella de referència del blues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario