jueves, 18 de junio de 2015

Societat de Blues de Barcelona 10è Aniversari!!FESTA 10È ANIVERSARI
SOCIETAT DE BLUES DE BARCELONA

Dissabte 27 de Juny, a les 20h, es donarà el tret de sortida de la gran Festa d’Aniversari de la SBB, que enguany commemora el 10 anys d´existència, promovent concerts i divulgant del blues.

L’emplaçament de la trobada serà al Centre Cultural Collblanc – La Torrassa, on s´hi han ofert bona part de les activitats d’aquests darrers anys i que acollirà les exposicions fotogràfiques de Joan Josep Gómez i d´Agustín Bertol, experts fotògrafs que han sabut testimoniar amb imatges els encontres amb el blues que s´han produït d’ençà que la SBB va constituïr-se. També tindrem una exposició documental sobre el què ha estat l’evolució de la SBB, presentada en format de quadres que es podràn gaudir abans d´entrar a la sala de concerts.

La nit arrencarà amb els carismàtics guanyadors de la cinquèna edició de l´European Blues Challenge, Travellin’ Brothers, que varen ser escollits en el procés que coordina la SBB i que compta amb experts en blues de tot l´estat espanyol. Estarem molt contents de poder-los acollir i gaudir! L’espectacle està garantit! Cal esmentar que aquesta banda també va representar a l’Associació d´Amics del Blues d´Hondarribia i van quedar finalistes a l´International Blues Challenge de Memphis. Enhorabona per tants èxits que ben segur compartirem i festejarem d´aquí a pocs dies quan els tinguem amb nosaltres!

El fi de festa serà a càrrec de la Barcelona Blues Society and Friends, banda que animarà la vetllada fins a la mitjanit. Després la festa continuarà amb música enregistrada, evidentment blues!

També cal dir, que entremig de tot plegat hi haurà un sorteig per poder regalar uns lots de regal entre els socis de la SBB que hi assisteixin. Un dels regals són unes harmòniques que la botiga d’instruments La Clau de Sol ha cedit a la SBB.

Tots els socis tenen l´entrada gratuïta. Els que no ho sou, encara sou a temps de fer-vos-en. Només cal que aneu a:
http://societatbluesbarcelona.org/fes-te-soci/

No hay comentarios:

Publicar un comentario