jueves, 3 de octubre de 2013

Pere Gené (Lone Star). Nou projecte en solitari

Pere Gené 
Creador, cantant, i líder de l'emblemàtic grup de rock, Lone Star, i un dels músics més reconeguts del nostre país, està preparant un nou disc. Aquest nou treball discogràfic ara en solitari, s'anomenarà BOOMERANG. El disc vol marcar un punt d'inflexió en la relació que ha unit sempre a en Pere, amb els seus fans i amics. Ajuda’ns a fer-ho realitat!

Creador, cantante, y lider del emblemático grupò de rock, Lone Star, y uno de los músicos más reconocidos de nuestro pais, está preparando un nuevo disco. Este nuevo trabajo ahora en solitario, se llamará BOOMERANG. El disco quiere marcar un punto de inflexión en la relación que ha unido siempre a Pere, con sus fans y amigos. Ayudanos a hacerlo realidad!  


Descripció del projecte

Descripción del proyecto

 

domingo, 29 de septiembre de 2013

Festival de BLUES de CERDANYOLA 2013

25è Festival Internacional
Blues de Cerdanyola
4-20 d'Octubre 2013
   
Amb una programació organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Cerdanyola i l'Associació de la Música en Viu -  Cerdanyola Blues, i que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el festival celebra la 25a edició d'un certamen que ha convidat a primeres figures a nivell nacional i internacional, al mateix temps que fa una aposta decidida per la diversificació d‚espais a la ciutat, els concerts a l'aire lliure i l'arrelament del festival en el teixit social de la població, gràcies a l'organització d'activitats paral·leles. Les dates de l'edició de 2013 són del 4 al 20 d'octubre.

Enguany, el Festival de Blues celebra la seva 25a edició presentant unes xifres importants a nivell d‚assistència que signifiquen la seva consolidació com a festival: els concerts del cicle Barbecue & Blues arriba a concentrar fins a 5.000 persones durant l'actuació a l'aire lliure.