jueves, 20 de marzo de 2014

LMSP entrevistas a Lluís Coloma y Gerard Quintana

LA MÚSICA DEL SEGLE PASSAT

El Programa de hoy, 20 marzo, viene cargado de entrevistas, en concreto dos. En primer lugar, hablaremos con Lluís Coloma, que nos hablará de su nuevo trabajo, junto a Sax Gordon, "Racan Rol".  

Después, tenemos a Gerard Quintana y Xarim Aresté que nos hablaran también, de su último trabajo,  "Tothom Ho Sap". Asi pues, hoy un programa de entrevistas con grandes del Blues & Boogie y del Rock.


Te recordamos que, nos puedes oir en:

el 91,6 fm
para el Prat y alrededores

y, por INTERNET
pulsando aqui:

http://elpratradio.com/REPRODUCTOR/player.php

de 20 a 21 horas
para todo el mundo
(hora española)
 
  

martes, 18 de marzo de 2014

33 Festival Jazz Terrassa


El Festival de Jazz Terrassa s'endinsa en la seva tercera dècada de vida amb la voluntat intacta de seguir apostant tant pel present de l'escena jazzística com per revisar i reinterpretar el llegat del gènere i els seus mestres. Sense limitar-se a una línia estilística concreta, el certamen pretén oferir un ampli espectre estilístic en el qual l'aficionat de base pugui seguir alimentant les seves ansies per escoltar noves músiques, conèixer les tendències contemporànies i descobrir els autors clàssics amb uns altres ulls. Els ulls del present. Aquesta vocació pedagògica intrínseca és una de les raons de ser del Festival.

En aquesta 33a edició, el Festival de Jazz Terrassa comptarà amb una programació de 25 concerts al llarg de 18 dies de Festival. Del 13 al 30 de març, tornarà a haver-hi música ens els escenaris habituals com els concerts de club a la Nova Jazz Cava – que fa 20 anys aquest mes de febrer -, els directes al Centre Cultural Terrassa i les actuacions populars a l’aire lliure als espais emblema del certamen, com són les places Vella i Catalunya i el Parc de Vallparadís en la nova ubicació al Torrent de la Font d’en Sagrera del Pícnic·Jazz Vallparadís.

NIT DE BLUES
divendres, 21 març, 2014 - 22:00 
Cedric Burnside Project & Patrick Williams