viernes, 13 de junio de 2014

Jazz San Javier 2014

JAZZ SAN JAVIER
DEL 5 JULIO AL 5 AGOSTO 2014George Benson, Michael Camilo Trio, Lluís Coloma Septeto, Lucky Peterson, Booker T Jones, Pegasus, Chicago Blues: A Living History, Sole Giménez y la Sedajazz Big Band, Bobby McFerrin..............

Programa completo 


domingo, 8 de junio de 2014

La Música del Segle Passat (05/06/2014)

LA MÚSICA DEL SEGLE PASSAT
  PROGRAMA DEL 05 JUNY 2014

 En este Programa, entre otr@s, radiamos temas de los últimos trabajos de, Cesar Crespo & The Pinball's Blues Party, Jack Bruce y Cathy Lemons.

Walter Trout Band - Big City
Stevie Ray Vaughan - Pride And Joy
Cesar Crespo & The Pinball's Blues Party - Guitar Player
Paul Simon - Graceland
Cathy Lemons - It All Went Down The Drain
Jane's Addiction - Sympathy For The Devil
Jack Bruce - keep it Down
Annie Lennox - Why
The Blues Blasters - Long Way Down The Road

Pulsa/Press PLAY

Reus Blues 2014


REUS BLUES
4-5-6 JULIOL 2014  
 
El festival de blues i altres espècies picants, és un certamen organitzat per l’AMCA que acull un ampli ventall d’actuacions musicals durant dos caps de setmana consecutius a l’inici de l’estiu, oferint la majoria de concerts en l’emblemàtic escenari de la Palma.

El festival ofereix una gran diversitat de tendències musicals que conviuen en el blues, un dels pares de gran part de la música actual. Des de blues tradicional fins al power-blues, des del funky i el soul fins al jazz d'avantguarda, passant pel rock acústic i per l'elèctric. Des de formacions de trio fins a grans bandes amb instrumentació variada. Músics d'edat avançada i músics joves. Gent vinguda d'altres continents amb gent de casa nostra.

El Festival de Reus forma part del BLUESCAT (coordinadora de Festivals de Blues de Catalunya), un projecte  que té la finalitat de potenciar el blues i músiques afins a casa nostra, així com que se’ls reconegui a nivell internacional.