viernes, 10 de noviembre de 2017

Nuevo disco de Joan Miquel Olivé Atlantis


Joan Miquel Oliver i Ripoll (Sóller, Mallorca, 1974) és un compositor, escriptor, cantant i guitarrista en llengua catalana. Conegut al començament com a guitarrista i compositor del grup Antònia Font, posteriorment i en paral·lel ha desenvolupat una carrera musical en solitari. L'any 2008 publicà el seu primer llibre de narrativa, El misteri de l'amor, no exempt de polèmica per no respectar les normes de puntuació en la seva redacció. A la primera edició l'editorial Empúries inclogué una nota aclaratòria desentenent-se de les normes seguides per l'autor, però en posteriors edicions aquesta nota desaparegué.
En l'àudio podeu escoltar l'entrevista que va fer La muisca del segle passat abans del concert al Prat del Llobregat a la sala La Capsa


Joan Miquel Oliver Ripoll (born 1974 in Sóller, Majorca) is a Majorcan musician who sings and writes songs in the Catalan language. As well as being the songwriter and guitarist of the group Antònia Font, he has also embarked on a solo musical career and has published a novel and a book of poetry.